استفاده از کتاب‌های کمک درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۴۰۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از تصادف اتوبوس با ۹ خودرو سواری در کرمان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، در خصوص وقوع یک حادثه خطرناک رانندگی در شهر کرمان اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، راننده یکی از اتوبوس‌های درون‌شهری برای انجام عملیات ساعت‌زنی به گیشه مربوطه در میدان آزادی کرمان مراجعه کرد. طبق روال معمول، وی اتوبوس را در حالت روشن رها کرده بود.

وی افزود: در این حین، جوانی ۲۱ ساله که به نظر می‌رسد از نظر روحی و روانی در وضعیت مناسبی قرار ندارد و پیش از این نیز معمولاً در آن محل حضور داشته و با رانندگان گفت‌و‌گو می‌کرده است، ناگهان پشت فرمان اتوبوس نشست و آن را به حرکت درآورد.

سرهنگ تویسرکانی ادامه داد: این فرد با هدایت اتوبوس به خیابان بهشتی و سپس به سمت تقاطع سمیه حرکت کرد. او در مسیر حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ متری با ۹ دستگاه خودرو برخورد کرده و در نهایت با نرده‌های کنار خیابان فردوسی تصادف کرد. اتوبوس پس از این برخورد، در پیاده‌رو متوقف شد.

در پایان، رئیس پلیس ترافیک شهری اعلام کرد: پس از توقف اتوبوس، جوان متخلف توسط مردم حاضر در صحنه دستگیر شد و با حضور مأموران پلیس، تحویل نیرو‌های انتظامی گردید. پرونده این حادثه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->